zondag 20 september 2015

Knuffeltje hier, knuffeltje daar...

De voorbije week werd er in ons klasje héél wat geknuffeld. 
We knuffelden met de knuffels van Jules, we knuffelden met onze eigen lievelingsknuffels... maar we knuffelden ook met onze vriendjes.

Op maandag luisterden we naar het verhaal van "Het verloren schaap".
Daarna bestempelden we allemaal zelf een schaapje.

Onze dag werd afgesloten met een andere knuffelverhaal... een verhaal waarin knuffelbeer wel héél graag knuffeltjes uitdeelt. En dat doet wij ook graag hoor!Deze ochtend zat Jules al klaar toen we in ons kringetje gingen zitten.
Hij zat op een héle grote bak en wij mochten eens een kijkje nemen.
De bak zat vol met alle lievelingsknuffeltjes van Jules. Er werd een hele dag mee geknuffeld, we speelden er een loopspelletje mee, maar knutselden die dag ook zelf een blije beer. Woensdag was het dan de beurt aan onze eigen lievelingsknuffeltjes. Ook zij mochten eens een dagje meebeleven in ons klasje. Nadat we ze allemaal eens goed bekeken, konden we ze bij juf Ingrid zelf tekenen. Bij juf Sofie mochten we komen scheuren om een "verdrietige" beer te maken.  Op het einde van de dag speelden we nog een begrippenspel waarbij we de knuffels OP, ONDER, ACHTER... ons moesten plaatsen én werd er nog een dansje gedaan met onze lievelingsknuffeltjes!
Donderdag was het eigenlijk al een beetje onze laatste dag van de knuffel-week, want vrijdag was er immers onze STRAPDAG. We gingen eerst turnen, maar konden daarna nog beertjes schilderen én er werd nog met de kleurrijke beertjes gespeeld.
Het was een KNUFFELTASTISCHE week die we vrijdagmiddag gezellig afsloten met "een picknick" samen met de vriendjes van juf Inge. We aten 's middags onze boterhammetjes immers gezellig op aan de picknicktafeltjes. :-)


Morgen zijn we er alweer met een nieuw thema!
Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten