vrijdag 27 maart 2015

Mooie versiering aan onze ramen!

De voorbije dagen werden er nog héél wat voorbereidingen getroffen voor het schoolfeest van morgen! 
We werkten allemaal onze t-shirt af zodat we morgen kunnen schitteren op het podium, op vrijdag hielden we een generale repetitie waarbij al onze kleuters flink mee dansten (en de juf nu dus al benieuwd is voor morgen), maar we zorgden er ook voor dat je aan ons klasje wel heel goed kan zien welk beroep wij gekozen hebben. :-)

Er werden politiemannen gekleurd en geschilderd alsof het niets was!Ons klasje werd echter wel afgespannen met een echt politielint. 
Morgen worden wij immers niet in onze eigen klas verwacht, maar wel in het klasje van juf Ann om 13,00u.

Hieronder krijgen jullie alvast een voorsmaakje voor ons optreden van morgen!
In preview zien jullie hier onze echte politie-t-shirts!

Gelieve wel even op te letten!!!

Deze t-shirts zijn bestempeld met gewone plakkaatverf en zijn dus spijtig genoeg NIET WASBAAR! 
Wij hopen om er toch wel wat geniet van te hebben en misschien kunnen deze t-shirts nog wel eens van pas komen in de verkleedkoffer bij je thuis. Onze kleuters zijn er alvast héél fier op!


 Nu is het alleen nog hopen op een beetje mooi weer en dan zie ik jullie allemaal op ons schoolfeest!

PS: De weekbrief van deze week krijgen jullie zondag in jullie mailbox of maandag via het heen-en-weer-boekje. Door de schoolfeestdrukte heb ik de weekplanning van volgende week nog niet helemaal op punt staan. 


Ik kan jullie nu al wel meedelen dat wij donderdag 2 april (niet op 1 april zoals op de kalender staat, want dan gaat 1KB) samen met de kleuters van 1KA naar Tivoli gaan voor de rondleiding "Tik, tik, tik... hier ben ik!" Wij blijven een hele dag in Tivoli! Kleuters die normaal 's middags thuis gaan eten, brengen die dag eenmalig ook een brooddoosje mee. 
Meer info volgt nog in een brief! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten