dinsdag 3 februari 2015

Verkeersweek 2

Vandaag ging de 2e verkeersweek van start en daaraan hadden wij (de juffen en meesters van de werkgroep verkeer) ook meteen een actie gekoppeld!
Deze ochtend stonden juf Evelien, juf Ann, juf Wendy, meester Jeroen en ikzelf paraat om alle kleuters en leerlingen te verwelkomen op school.
Elke kleuter/leerling die een fluohesje aanhad, werd beloond met een lekkere peer of een lekkere banaan. 

Proficiat aan iedereen MET FLUOHESJE!
De anderen... probeer er aan te denken, het is nog steeds een heel donkere periode en het fluohesje zorgt er nu eenmaal voor dat we VEEL BETER ZICHTBAAR ZIJN!

Na de speeltijd kwamen Aya en Octopus ons ook nog eens een bezoekje brengen. Zij kregen ook bezoek van Briek met klaspop Jelle van de onthaalklas, want zelfs klaspop Jelle heeft vanaf nu zijn eigen fluohesje!Plots hoorden Aya en Octopus gestommel!


Juf Evelien kwam ook eens kijken wat er in de hal te doen was... en ze had een verrassing bij. 
Maar wat had juf Evelien nu gedaan? 
Ze had wel een fluohesje aan... maar ook een blinddoek op! Dat is nu ook weer niet zo slim in het verkeer! Wij moeten immers allemaal onze oogjes open houden in het verkeer. 


Nadat Octopus juf Evelien geholpen had, kon ze haar verrassing tonen.
Iedereen kreeg een fluo-sleuterhangertje als beloning voor de volle fluo-spaarkaarten.

Als afsluiter dansten we het Aya-dansje nog eens.


En Jelle... die kreeg ook nog een lekkere banaan voor het dragen van zijn fluohesje!


In de klas keken we ook nog naar het filmpje van Aya "Blindemannetje" waaruit we leren dat we onze oogjes in het verkeer moeten openhouden. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten