zondag 28 december 2014

GEZOCHT!

De vakantie is nog niet ten einde, jullie mogen dus nog even feesten én vooral genieten, maar toch wil ik jullie hulp ook al even inroepen.
Er staan ook het 2e trimester immers weer heel wat leuke thema's op het programma, maar daar hebben we nog wat materialen voor nodig.

Thema: De postbode 


- Hiervoor zijn we op zoek naar kerstkaarten, verjaardagskaarten, geboortekaartjes, kranten, reclamefolders... Onze kleuters kunnen deze afstempelen als echte postbodes, ronddragen naar de verschillende postbussen... Het zijn dus kaartjes die je NIET MEER NODIG hebt! 
- Graag meebrengen op maandag 5 januari. 

Thema: Winterpret


- Heb je thuis oude, maar toch nog bruikbare mutsen, sjaals, wanten, laarzen, sokken ... (kleutermaat) die je niet meer draagt, dan krijgen deze in onze klas een 2e leven! :-) Wij spelen er een aankleedspel mee én sorteren alles aan de wasdraad. Uiteraard kan je alles nadien wel terug krijgen!!!
- Graag meebrengen op vrijdag 9 januari. 

Thema: Ziek zijn - bij de dokter


- Bij dit thema zouden we in de klas een apothekershoekje willen inrichten waar al onze zieke kleuters terecht kunnen. Hiervoor hebben we echter lege doosjes van medicatie nodig. Heb je thuis zo'n lege medicijndoosjes liggen, dan mag je ook deze meebrengen. 
- Graag meebrengen op vrijdag 16 januari. 

Alvast bedankt voor jullie medewerking!
Gelieve alles wat je graag terug wenst te krijgen te voorzien van de naam van je kleuter!
Onze kleuters weten soms zelf niet meer zo goed op het einde van de week wat zij meebrachten en dan is het een heel gepuzzel om dit uit te zoeken. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten