woensdag 22 oktober 2014

een oranje dag!

Vandaag deden we allemaal héél erg ons best om in het oranje naar school te komen én een oranje voorwerp mee te brengen. 
Juf Sofie was dan ook super blij met al die oranje geklede kleuters! Dank je wel mama's en papa's!

In de kring bekeken we eerst eens wat iedereen aan had en bij had. 
Sommigen hadden een oranje trui, bij anderen moesten we even onder de trui gaan zoeken maar dan verscheen er een oranje t-shirt, en Pepijn... die had zelfs oranje veters. 
Ook de voorwerpen werden uiteraard goed bekeken... en daarna mochten we er uiteraard ook mee spelen in ons klasje. Daarna gingen we nog eens toveren... juf Sofie tekende pompoenen op plastic zakjes en wij toverden deze doorschijnende pompoenen met gele en rode verf om tot oranje pompoenen. 
De verbazing was groot bij sommigen dat ze na hevig wrijven nog steeds geen verf op hun handen  hadden! :-)Morgen komen de pompoenen iets minder aan bod, maar laten we ons vooral van onze sportieve kant zien. 
We gaan eerst turnen met meester Tim, dan komen we krachten opdoen door onze knabbel te eten, want daarna gaan we samen met meester Tim en meester Jeroen "blikken werpen" naar aanleiding van het project "sport" dat op onze school loopt. 

Tot morgen allemaal! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten