donderdag 2 januari 2014

een vooruitblik

De vakantie loopt stilletjes aan ten einde... dus voor de mama's en papa's die het nog niet gelezen hebben, nog eens even een vooruitblik!

De voorbije dagen vond iedereen waarschijnlijk wel enkele kerstkaartjes in de brievenbus... daarom zetten we "de postbode" na de vakantie eens in de kijker!


Wij gaan tijdens die week zelf voor postbode spelen in ons klasje, leren zelf brieven schrijven en vouwen, schrijven een briefje naar mama en papa (waarvoor jullie een omslag met naam, adres en postzegel mogen meegeven)... maar wij hopen ook op jullie medewerking. :-)

Vanaf maandagmiddag zal je een brievenbus aan onze klas zien hangen. 
Deze brievenbus blijft tot vrijdag aan onze klas hangen. 
Jullie kunnen er in de loop van de week dan een briefje of kaartje voor je kleuter instoppen. 

Op vrijdag maken we een herinneringsdoosje.


Wat is de bedoeling van dit doosje? 
De briefjes/kaartjes die jullie in onze brievenbus komen steken, krijgen op vrijdag een plaatsje in dit herinneringsdoosje. 
Daarna krijgen jullie het doosje mee naar huis. 
Bij elke speciale gelegenheid kan je dan een briefje of kaartje voor je kleuter schrijven. 
Wanneer je kleuter binnen 15 jaar (ofzo) dit doosje dan open doet, vinden zij een schat aan leuke briefjes en kaartjes van mama en papa (oma en opa; meter/peter...)! 

Het zou dus enorm leuk zijn als onze kleuters vrijdag allemaal post ontdekken voor zichzelf in de brievenbus. 
Wij maken de brievenbus pas open op vrijdag en het zou dan ook leuk zijn dat de ouders, grootouders... die een briefje of kaartje in de bus komen steken dit nog geheim houden voor hun kleuter. :-)

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten